Jun 17, 2021, 11:04 PM

Закъснях 

  Poetry
242 0 0

О, Боже, колко закъснях
за истинското си живеене.
Отминаха лета, слънца
и тяхното стоене,
което за вечност припознах.
И хукнаха скъсените ми дни
по пътища, които все някога
до тебе ще ме заведат.
Ще ти разкажа за Долната земя.
За хората, които се превръщат в птици
ще ми разкажеш, 
нали и ти превърна се така.
О, Боже, колко закъснях.

© Мая Тинчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??