Apr 24, 2008, 10:22 AM

Закъснях, любов! 

  Poetry » Other
594 0 3
 

Закъснях, любов.

Закъснях!

До теб преди да стигна

устремен, като орел ти литна.

Преди очи към теб да вдигна

небето с пепел се застла.

Дъжд по клепачите полепна,

топлото уплашено избяга

остана студ...

сърцето за да стяга.

Сняг  покри

една мечта, премръзнала от чакане.

Зимата затрупа ни следите,

зимен сън заспаха чувствата.

Със първите лъчи на пролетта

събуждам се...

Отново закъсняла...

Pазпукани по устните до розово

въздишките треперят...

Сълзи стопяват в нас страстта,

закъсняла обич търсят да намерят.

 

© Радка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??