Jan 24, 2009, 10:43 PM

Закъсняло осъзнаване 

  Poetry
744 0 0
 

Помня колко трудно беше да те опозная,

колко трудно бе със теб да се говори,

колко много исках да те притежавам,

да не те споделям с други хора.

 

Бях наивна, бях незряла

и не знаех с теб какво да правя,

толкова безкрайно съвършен,

уж обичащ само мен.

 

И опитвах, но грешах,

всяка моя стъпка беше грешна,

толкоз много време пропилях,

за да бъда съвършена.

 

Съвършенство няма - поне го осъзнах,

но не зная обичал ли си ме мъничко дори,

шансовете наши рано пропилях,

с моите, вечните лъжи.

 

Аз сега съм друга, коренно различна,

а те няма да ме оцениш.

Щях за теб да бъда всичко,

но избърза и ме замени.

© Няма Начин All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??