Jul 29, 2016, 3:15 PM

Залезни трепети 

  Poetry » Other
358 2 4

Леко потрепва сребристото ято,

в топлото, слънчево, празнично лято.

Жерави нежни се реят в небето.

Колко копнежно ми тупка сърцето.


 

© Симеон Пенчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??