Mar 27, 2010, 11:20 AM

Замълчи 

  Poetry
472 0 1

Позволи ми да те имам!?

В сиянието на твойте очи

аз виждам нещо,

да, нещо по-различно от преди...

Нима това е нежност?

Или пък обич?

Замълчи!

За да запазиш красотата,

когато сливат се в едно телата,

когато времето над пропастта лети...

Ти замълчи!

Те, думите, убиват само!

Наум мечтай, наум от щастие плачи!

© Люли Араб All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??