Feb 13, 2009, 6:52 AM

Запази ме, любов 

  Poetry » Love
1091 0 30

Ето, идвам в съня ти
и лягам до теб.
Тихо стъпвам на пръсти
в студената нощ.
Приюти ме на топло.
Чуй как вятъра стене.
Отвори ми сърцето си.
Запази ме, любов!

Ще помилвам челото ти.
Ще остана в очите ти.
Щe отпия от устните
сладък нектар.
Ще си тръгна към шест,
но ще пръсна в къдриците
аромата на страст и печал...

Запази ме, любов.
Не ранявай надеждата.
Дай ми вяра за идните дни.
Само изстрел е нужен
в слепотата на делника,
за да блеснат погрешни следи.


© Анета All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??