Aug 29, 2016, 8:59 AM

Запетая и... Точка 

  Poetry » Other
418 1 5

Беля съм 

и съм била трън,

и камъче в обувката, 

и запетая,

случайно срещната навън,

улисана в съдбата да не знае

каква е разликата 

между теб и мен,

в изричането 

на подобната ни същност.

 

Да, в точката ни на пресичане 

не търся

в какво разминахме се всъщност.

Знам само, 

че след срещата ни ще боли

избраната за подлог 

глътка въздух,

издишана през порите 

на навика да сме добри.

Виж,

вече се разпадаме.

На аз и ти,

а разказът ни - недовършен...

 

 

 

© Лина - Светлана Караколева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??