Jul 21, 2006, 10:51 AM

Заплели клони..... 

  Poetry
568 0 13

Заплели клони нежни длани
пропускат слънчеви лъчи
на залеза неразгадани тайни
през тях във кръг върти.
Поглъщам във очите свити
вълшебното сияйно колело
в дъга през златни листи
преплита слънцето крило!
Дочувам шепот, нежен звук,
тревите трепкат, а лъчите
докоснали са всеки стрък
с омаята на цветовете...
От кехлибареното златно
разля се в нежно розово!
И замечтано и красиво
задряма слънце омагьосано...

 

© Евгения Тодорова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??