Jul 5, 2007, 11:24 AM

Защо? 

  Poetry
616 0 1

Защо при теб съм? - Не зная.
Въпрос без отговор задавам.
Макар да знам, че идва края
и въпреки това - оставам.

Защо до теб заспивам вечер
сгушена, за да се скрия,
до мен си, а си тъй далечен,
дали ще мога споменитe да изтрия?

Защо се върнах аз отново,
трогната от твоите сълзи?
Вместо да започна живота си наново,
изпълнена с надежди и мечти.


Защо ти дадох шанс пореден
след хилядите срещи и раздели?
Но, вярвай ми - ще е последен,
не ще разпалвам чувства изгорели.


Защо не слушах моето сърце?
Шепотът му никога не следвам.
То знаеше кого да избере,
а сега една любов погребвам.

© Елица Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • И аз съм си задавала същия въпрос много пъти,но...безуспешно-не намирам отговор!

    "Защо ти дадох шанс пореден
    след хилядите срещи и раздели?
    Но, вярвай ми - ще е последен,
    не ще разпалвам чувства изгорели."
    Разбирам какво си искала да кажеш с този стих,Ели!



Random works
: ??:??