Aug 13, 2013, 11:09 PM

Защо 

  Poetry » Love
588 0 0

                ЗАЩО

 

Много гълъби изпратих за теб.

Да донесат най-щастливата вест, 

че направил съм своя жребий -

вече не се лутам в любовния лес.

 

На кафе мечтая зората да срещаме

и да няма умора в твоите очи.

След прегръдка и закуска гореща -

гневът на миналото нека мълчи.

 

И колко щастие взех и колко запратих -

по реката на дните щастливи без бряг.

Сега защо ни са тези празни дебати?

Така се разминават мечтите във бяг.

 

Времената днеска са трудни и зли.

Изровени са бреговете на наш'та река.

В душите спомени бодат като игли.

Защо ли ни трябват - брачни халки?

© Мимо Николов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??