Nov 26, 2009, 8:19 PM

Защо 

  Poetry » Love
906 0 2

                                           Защо, кажи, не мога аз да съм с тебе?

                                           Защо, кажи, е тайна нашата любов?

                                            Нали всеки има право да обича,

                                            а страдам аз, защо?

 

                                            Защо в прегръдките на мрака,

                                             слънчев лъч изгрява в моето сърце?

                                            Защо ние крием се в тъмнината

                                            и любовта така грешна е, защо?

 

                                            Защо, затворя ли очи, те виждам

                                            как целуваш моето лице,

                                            и в прегръдките на любовта красива,

                                            а всъщност плаче моето сърце?

 

                                           Защо в съня си съм така щастлива,

                                           така прекрасен е целият живот,

                                            защо обичам тет кажи ми,

                                            а друг в леглото ми лежи?

 

                                            И ден след ден така живея,

                                            и мечтая ти да си до мен,

                                            да заспивам с мисълта, че ме обичаш,

                                            да те виждам, щом отворя аз очи. 

 

© Тодорка Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??