May 24, 2015, 11:17 AM

Защо 

  Poetry » Love
393 0 1

                                                                     Защо

 

 

Как да те забравя,

когато в мислите те срещам?

Как да те намразя,

когато всяка моя клетка те обича?

 

Защо да мисля,че има студ

във твоята  длан гореща,

когато всяка ласка твоя

в тръпка ме превръща? 

 

 Защо да вярвам, че те няма.

Нали гласът ти вечер ми шепти.

Защо да те превръщам в спомен,

нали жената ти във мен смути?

 

 

© Йонка Янкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??