Mar 15, 2008, 1:51 PM

Защо? 

  Poetry
694 0 14


Толкова съм малка
и невзрачна...
тревичка
в цветна градина.
Радвам се
на слънцето -
то ме гали
и на дъжда,
който ме целува.
Цветя красиви
около мен ухаят,
а аз...
тревичка.

Защо към мен
погледна?



© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??