Apr 30, 2008, 11:28 AM

Защо не спря? 

  Poetry
631 0 3

 

                                         Защо не спря?

                                         Защо не ме попита?

                                         Коя орисница ме тъй ориса,

                                         да те жадувам без насита.

                                         Да те търся в тъмнината,

                                         без път да бродя по земята.

                                         Да гоня вятъра,

                                         разрошил твоите коси,

                                         да ме погали с твоя аромат.

                                         Да влезе в мене като непознат

                                         и да засити

                                         неистовото ми желание за теб.

                                         Защо не спрях?

                                         Защо не те попитах?

                                         Дали на другата след мен

                                         прости,

                                          задето ме измести?

                                          Дали във нейните очи 

                                          прочете бъдещите свои грешки?

                                          Нищо няма да ти се спести.

                                          Тя за мен ще отмъсти.        

 

© Илиана Петрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??