Jul 16, 2007, 9:43 AM

Защо сърце.. 

  Poetry
1154 0 1

                                                    Защо, сърце?...



Защо, сърце, ти отново се влюби?
Нали ти казвах, че пак ще боли.
Жестоката битка отново загуби -
сега недей да ме питаш защо ти тежи.

Не ти ли напомнях че няма любов?
Не ти ли разказвах за тези подли мъже,
че с тях живота е само суров,
защото в гърдите им бие стомана вместо любов?

Повярвай най-после в мойте слова.
Бъди безразлично и ти като тях,
и вместо да свиваш душата в тъга,
смачкай всичката болка на прах.

© Севдалина Янкулова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не, Севичка...
    Не се настройвай против мъжете! С тях ние сме едното цяло. Ще попадне сърцето ти на истинския, на този който го заслужава! Ще разбереш, че без тях не можем. ИМА ЛЮБОВ, миличка, ИМА!
    Поздрави!
Random works
: ??:??