Nov 20, 2010, 10:27 PM

Защото... 

  Poetry
666 0 18

                                                                                                          отговор на

                                           http://otkrovenia.com/main.php?action=show&id=232887

 

Защото тъмно  е понякога в мечтата,

а неродената сълза боли

и се стопява недокоснато очакването

в нозете на един очакван миг...

 

Защото недохранената радост

след полунощ превръща се в тъга

и незаключените, непогалени желания

отключват непозната самота.

 

Защото начертана е съдбата,

но се променят нейните черти,

когато силно искаме, когато

засвирят недолюбени щурци...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??