Jul 22, 2018, 12:13 AM  

Защото Болката е винаги самотна 

  Poetry
280 2 3

Защото Болката е винаги самотна
ще се опитам с нежност да я облекча!
Душата птица е ранена и сиротна
и блика буйно в раната кръвта!

 

За да зараснат изранените крила
ще понаместя счупените им костици.
На топличко - под слънчевата светлина
ще се стопят раняващите ледени частици.

 

За да се случи бързо - времето ще спра,
глава ще подаде в снега кокиче...
Ще издържи ли в мене язовирната стена? 

Ще издържи сълзите ви, защото ви обичам!

© Ангел Милев All rights reserved.

Вдъхновено от великолепното стихотворение на goblenka "Леден шип"

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??