Feb 3, 2019, 5:02 PM

Защото любовта е невъзможна 

  Poetry » Love
696 4 10

Целувай ме, защото няма време

платено е с огромен лунен грош,

от залеза до изгрев ще отнеме

да нацелуваш всичко без разкош.

 

Целувай ме, защото няма смисъл

главите да си сипем с пепелта.

Орел не съм, а кръст на този жезъл,

смирена безпристрастност е калта.

 

Целувай ме, защото няма грешна

молитва за любов, но в радостта  

целувката безбожна е последна

и невъзможна в утрото е любовта!

© All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??