Nov 21, 2006, 10:42 PM

Заслепена от любов 

  Poetry
697 0 0

Блясъкът в очите ти ме заплени,

усмивката ти лъчезарна заслепи ме

и за тебе мисля нощ и ден,

и насън повтарям твойто име.


Мечтая всеки миг за теб,

мечтая за гласа ти меден и загорски

и искам непрестанно да съм с теб,

и да се разхождаме по пясък морски.


От обстоятелствата днес сме разделени

и сърцето плаче от разлъка,

но знам, че близо е мигът,

в който ще изчезне тази мъка.


И ще видя отново усмивката ти лъчезарна,

която магнитно ще ме приласкае,

и ще потъна в дълбините на очите ти прекрасни,

чиито блясък ще ме заслепи и приказно омае.

© Марина Стоянова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??