Jan 15, 2009, 6:00 AM

Заспивах ли във твоите очи 

  Poetry » Love
547 0 10
Заспивах ли във твоите очи?!
Когато скришом ме целуваше Луната?
Сънувах ли аз твоите мечти?
Когато тайно се промъкваше
във тъмнината?!


Попитах ли те още ли тежи
в твойте делници
проклета самотата?
Нима ще продължава да гнети
на тъжната ми есен суетата?!


Прегръщах ли те? Може би не съм.
В съня си, даже и да искам.
В сърцето свое пламъчето скрих.
Нали се сещаш? То е за из път...
С него твоето сърце да видя...


Събуждах ли се? Май съм неспокойна.
И ме обзема страх от мисълта -
отпусна ли се в своя сън спокойна,
да те изгубя. Не, не е шега.
Не искам просто тъй да те загубя...
Не! Не тръгвай!

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??