Jan 9, 2007, 8:50 PM

Заспивам в теб 

  Poetry
1180 0 14

 

 

Пусни ми, моля те онази плоча,

с онези старите, любовни песни,

глава в скута ти ще сложа,

в обятията ти ще се отпусна.

 

Под опияняващия глас на Елвис Пресли,

играй си с моите коси,

роши ги бавно, пак ги сресвай,

със топлите си длани ме гали.

 

Устните си по лицето ми поставяй,

по клепачите ми, щом очи затворя,

също по нослето - не забравяй,

безценна си ми, мила моя.

 

Шепни ми нещо, бърбори ми,

ритъма с гласът ти да се смесва,

най-нежните ти, женски думи,

да те слушам много ми харесва.

 

А когато с длани дрямката довееш,

ще заспя щастлив в прегръдките ти от коприна,

нежно, деликатно ти ще ме завиеш,

с тялото си за да не настина.

 

 

 

 

 

© Деян Димитров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??