Nov 28, 2007, 4:49 PM

Засъхнала тъга 

  Poetry » Love
903 0 11

Искам да прегърна с плач небето,

изтъкано от мечтите на усмихнати деца.

Искам да разлея щастие по лицето

върху слоя от засъхнала тъга.

 

Искам да почувствам топлината

на всичките отминали лета.

Искам да си спомня красотата

на увяхналите есенни цветя...

 

Искам да почувствам, че те има,

когато облаците скрили са звездите.

Искам да повтарям твойто име,

докато сълзи тихо капят от очите.

 

Искам да ти кажа, че ми липсва

кафявото на твоите очи.

Небе кристално в мене лисва,

опалено море от бляскави мечти.

© Йордан Серафимов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??