Sep 24, 2007, 4:31 PM

Затихнало е моето очакване 

  Poetry
622 0 3

И ето - утрото е сиво
и безметежно се ветрее във полето...
Денят, преди да дойде, си отива,
а аз сега отпивам от кафето.
Затихнало е моето очакване -
пропука утрото си бяла празнота,
изскърца със болезнено проплакване
и счупи се в студена тишина.
Горчи ми. Толкова го чаках.
Навярно пак изкупвам греховете.
Денят, преди да дойде, си отиде,
а аз едва отпивах от кафето...

© Виолета Зашева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??