Вече не чувствам нищичко
Стихиите в мен са задрямали
Нито говоря, нито слушам,
нито обръщам внимание.
Няма искрици, нито пожари,
нито пък капчици или порои
Не ме понасят вихри от страсти
и не моля да бъда твоя
Не ме задавят болки и трепети,
спокойна и бистра се взирам
в минутите кротки, безшепотни,
се питам дали не умирам
© Десислава Димитрова All rights reserved.