Jan 28, 2011, 9:11 AM

Завинаги 

  Poetry » Love
802 1 1

Ще минат месеци, години,
страстта полекичка ще се стопи.
Целувките, сега неудържими,
ще станат мили и добри.

 

За огъня с усмивка ще си спомним,
с носталгия и може би
ще искаме отново да се върнем
в онези, пламенните дни.

 

Ще те погледна нежно аз
и ти ще ми отвърнеш,
ще чуя топлия ти глас,
"обичам те"
и пак ще ме прегърнеш.

 

Страстта ще си отиде някой ден,
но обич винаги ще има,
ще бъдеш, зная, ти до мен,

дори след хиляди години.

© Жанет Велкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??