Oct 29, 2009, 9:11 PM

Завинаги двама 

  Poetry » Love
905 1 0

“Завинаги двама”

 

Дългият път, по който вървим

и небето, в което летим.

Тишина, във която пак ще заспим

и усмивки, и много мечти!

Топъл вятър премина под наште криле

и успяхме да видим поне

колко много надежди са скрити в очите,

колко обич изпълва душите!

 

Полетяхме със птиците високо нагоре

и преминахме целия свят!

Извисихме се заедно и намерихме всичко,

което е чисто и светло за нас!

Полетяхме над облаци и безкрайни гори,

загледани в сините морски вълни!

И откривахме с времето наште мечти -

извисени и никога вече сами!

 

Аз последвах те с вятъра и с теб полетях

там – към онази звезда,

която нощем в съня си видях -

блестеше тя върху твоите крила!

Заедно можем до край да летим

и вечно един до друг да стоим,

в небето се реем и просто мълчим!

Завинаги заедно!

Завинаги двама!

© Горан Русинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??