Jun 27, 2010, 9:54 PM

Завистта 

  Poetry » Phylosophy
982 0 8

Завистта съзижда

каменни стени.

Завистта не вижда.

Завистта греши.

 

Завистта не жари

моето сърце –

песенни пожари

раждат стихове!

 

Песен не зазиждат

каменни стени.

Песента приижда

с гръм да ги срази!

© МАРИАН КРЪСТЕВ All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??