Завити... в черно-бели истини...
Не ме докосвай –
ничия не съм.
Душата си изгубих
по вълните
на нелюбима обич
и усмивки скрити...
И неживяла себе си,
аз днеска просто съществувам...
Убита...
Жива...
Ще си повярвам, че живея
и пак ще бъда цяла аз –
отвътре...
Докато пак не дойдеш
да ме стъпчеш...
Тогава вече просто ще мълчим,
завити в черно-бели истини.
А ти ще бъдеш
брат на Нищото и
майка на солените Сълзи...
И няма „Днес” да има...
или „Утре”...
© Елмира Митева All rights reserved.
Смеш, извинен си Ти, Велики Творецо на заглавия (знаеш си)
Поздрави!
Прегръщам ви!