Jun 15, 2017, 12:20 PM

Завръщане край морето 

  Poetry » Other
272 2 7

И не веднаж и дваж

се връщах в мислите си край морето.

И там, на този плаж,

изравях спомени за мен – детето.

 

Сега действително,

след толкова години на раздяла,

стоя пленително

пред грохота и на вълната бяла.

 

Със сила тя сега

се блъска подивяла във скалата

и няма тук шега,

че се разбива с трясък в мен – в душата! 

© Никола Апостолов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??