На Тебе!!!
Зелени са твоите очи.
Една си ти в моето сърце и
Любовта ми не ще се заличи!
Едно зная - любовта ми не е малко зрънце,
Но е преливащо море
И голяма нежност вътре в мен.
Така е, тя не ще умре!
Едно остана ми сега - да вярвам в утрешния ден.
Откакто те видях,
Часовете без теб броя
И твоите очи много аз обикнах!
II.
Зная, ти за мен единствена си.
Една остана в моето сърце.
Леко да можех, да погаля твоите коси,
Ех, щастието щеше да е в моите ръце!
Няма никога да забравя твоя глас
И срещата ни, срещата ни първа,
Тогава добре си спомням аз -
Есен наближаваше тепърва.
Обикнах очите ти щом те зърнах,
Че и днес си в моето сърце
И обожавам аз твоето лице!
23.III.2009 г.
© Илия Кузев All rights reserved.
Продължавай напред!