May 25, 2012, 1:51 PM

Земята страда 

  Poetry » Civilian
588 1 0

Земята разбита
разбуча се сърдито...
Наказва ни за това, където
сме толкова грешни тук, под небето!

 

Земята страда, за това, че не знаем що е то човечност.
И за туй, че загърбихме завинаги своята сърдечност...
Станахме студени, от зверове по-страшни,
предадохме се на чувствата ниски и опасни!

 

Повярвахме си, че властваме над всичко по този свят,
позволихме на алчността и парите очите ни да замъглят...
Но изправени на съд пред Майката Природа, сега седим
и ще бъдем съдени жестоко, кой можем да обвиним?

© Викторио All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??