Nov 3, 2011, 10:55 AM

Зимна гатанка 

  Poetry » For kids
3647 0 25

От сняг таз година

ме Ванко направи,

с носленце от морков

навън ме остави.

 

Приятел съм с Врабчо,

че само двамина

оставаме тука

в студената зима.

 

И срещам с усмивка

виелици страшни,

да знаеш - за мене

не са те опасни.

 

Позна ли ме кой съм,

кажи мойто име.

Юнак ако ти си,

сега назови ме!         

                                    

 

 

 

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??