Dec 2, 2017, 11:00 AM

Зимна усмивка 

  Poetry » Humour
781 2 10

(на мен си и на пишещите братя и сестри)))

Кокиче.
Момиче.
Прилича.
Обича.

Лирича. Лирича.

Попържим.
Поглезим.
По чашка.
Замезим.

Поезим. Поезим.

© Райчо Русев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??