Nov 7, 2014, 7:40 AM

Зимно 3 

  Poetry » Love
474 0 5

Звездици. Тъмно. Палиш свещ.

Стоиш сама... и полугола...

Гърбът ти е така горещ...

Камината притопля хола.

 

На масата - бутилка вино,

но ти започваш със уиски.

В очите ти - небето синьото.

Душата ти е одалистка...

 

Леко замислена изглеждаш.

За кръст повдига се ръката.

Тази коприна... Свила нежна.

Бих ти целувал и краката.

 

Гърдите ти повдигат сенки

и ако трябва да съм честен,

те на дланта ми са си фенки,

но аз съм ангел безтелесен...

 

В очите, знаеш, че съм влюбен.

Ефирна е и нашта среща.

От болката ти съм погубен.

Пазител... Зима, а горещо...

 

Целувам твоето чело

и ще се спусна ниско, ниско...

Ще те помилвам със крило

и ще обичам... По-отблизко...

 

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??