Apr 18, 2020, 2:14 PM

Звезден път 

  Poetry » Love
486 1 0

 

Аз летя във тъмнината,

но е светло моето сърце.

Думите крещят в тишината,

а достигат ли до теб?

 

 

Винаги стоя под дъждовете,

мълнии край мен летят,

но не повяхват цветовете,

по-ярки в мене се множат…

 

 

И сама сред хаоса на звездите

за тебе ще измисля път,

по който ще вървим в дните си,

а искриците, ще ни изпепелят…

 

© Есенен блян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??