Oct 12, 2007, 10:36 PM

Звездни сълзи 

  Poetry
706 0 12

„Как си?”

Вятърът тихо
попита.
Погали ме
и си отиде.

Дъжд ли заваля?
Не, със сълзи
се смеят
звездите.

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??