Ние с теб сме като
противоположно заредени
същности, заключени
във паралелни измерения.
Вродено ни е да се търсим
- две изгубени планети
(разделени тъй, както
Ромео някога от Жулиета).
Пътуваме през цветните
поляни-звездни купове
към предначертаното,
към нашето общо "сега".
Сблъсъкът на световете.
В косите ти-лъчи тогава
ще закича звездно цвете.
Моята орбита води към теб.
© Александър All rights reserved.