Jul 3, 2010, 10:39 AM

Звездолика 

  Poetry
1047 0 9

 

Там, на морския бряг -

боса,

с вятър в косите

се завръщам

към отминал живот,

а край дюните

пясъчни

откривам следите

на една

разпиляна любов.

Там е моята истина -

във шума на вълните

и във летния звездопад -

изживяна магия

милва още душите ни,

потреперили

в нощния хлад.

Бризът нежно отвява

всеки блясък

в очите,

а вълните напяват,

напяват...

Звездолика съм,

пия глътки небе,

а тъгата 

в морето

се дави...

 

 

 

 

 

© Яна Вълчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??