Dec 1, 2013, 11:44 AM

Зърнах снимката ти днес... 

  Poetry » Love
735 2 8

Зърнах снимката ти днес -

вълшебство! Как да го опиша?

Целувка пратих... ес-ем-ес,

по теб да кажа как въздишам.

Очите ти са дар... море,

усмивка - слънчеви пътеки,

в косите куп звезди жужат

и близват устните ми меки.

Каква любов във мен запя -

сърцето скача, ще изхвръкне,

кой вятър те с мерак довя,

дорде те гледам и ще мръкне.

Пред образа ти все стоя,

насита нямам... чак треперя,

светулки в шепи ще ловя -

светлик любовен за вечеря.

И стих дори ще сътворя -

красавец, приказно небесен,

луната нека ми прости,

че теб възпях, не нея в песен!



© Красимир Трифонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??