18 sept 2009, 10:56

Носталгия 

  Poesía » Otra
422 0 3

 

 

                                                        Носталгия

                                                    

                                                    Минаха години.

                                                   Заминаха далече.

                                                   Няма да се върнат.

                                                    Забравени са вече.

                                                    Но болката остана.

                                                    Старата на прага -

                                                     вече не ни чака

                                                     с усмивката си блага.

                                                      

                                                      Wali. (Виолета Томова)

© Виолета Томова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Вили... Без малко да пропусна този прекрасен стих. Прегръдки...

    ...този Бащин праг винаги висок ми се струва. Сянката крие моят усмихнат формат, а от снимката в тяхната стая гласовете им още в мене битуват. Близо слизат с обичта в насълзените ресници. Там и тук-все търсим същността, а е само миг животът ни. Обичай, даже да боли Обичай!...
  • Чака, Вили, все там чака. Само дето не ги виждаме.
    Прегръдка!
  • Тъжно...
    Прегръдки!
Propuestas
: ??:??