29.12.2016 г., 21:16 ч.

*** 

  Поезия » Друга
321 1 7


Каквото нямам е награда,
каквото гоня е печал,
печалбите си ще изстрадам,
излишното ще стане кал.

 

Каквото мисля е пролука,
каквото виждам – стъпала,
и всяка стъпка е неука
преди да знам, че е била.

 

Каквото чувствам е картина
и в нея смисълът е жив,
а рамката не е причина
животът да не е щастлив.

 

Цвета Иванова

© Цвета Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??