20.12.2009 г., 18:58 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
864 0 11

 

 

 

 

                                                           Пламъче,

                                                           надникнало звездите,

                                                           догаря тихо от

                                                           искрящия им дар.

                                                           .....................................

                                                           Тиха вечер.

                                                           Детски смях,

                                                           радост, глъч...

                                                           Безброй снежинки

                                                           потънаха,

                                                           като мечта в

                                                           ръцете на деца.

                                                           ......................................

                                                           Луната се усмихна.

                                                           Звездите

                                                           притихнаха в снега.

                                                           Тихо.

                                                           Искрящо светло.

                                                           ......................................

                                                           Дечицата

                                                           с премръзнали нослета

                                                           усмихнаха света на

                                                           чудесата.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??