29.10.2009 г., 13:54 ч.

*** 

  Поезия » Любовна
433 0 0

* * *

 

„Крадецо...”

                Твоят шепот

раздира тишината.

Събирам нежно в шепи

коси – пшеници златни.

 

„Крадецо...”

                  Ти отново

до мене се притискаш.

А думата злословна

е с глас гальовно-искрен.

 

... С лъч ти ли си играеш?

Посягам да те хвана,

но празната ми стая

от слънце е огряна.

 

Къде ли си, къде ли?

Не беше сън, любима –

на бялата постеля

червен трендафил има.

 

Живодар ДУШКОВ

© Живодар Душков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??