5.09.2023 г., 13:19 ч.

*** 

  Поезия » Друга
163 0 1

Усмихвам се, ала искам да заплача, 

а облаци да скрият слабостта.

Усмихвам се, но сълзите са в здрача,

пристигат с дъжд поканен от нощта.

 

Пристигат и бурята започва.

Прекършва клони, мятайки листа.

И блъска се в прозореца. Потропва.

И чудя се ще спре ли ? И кога?

 

И пусто е по улиците мокри.

Блещукат нейде бледи светлини.

Докосвам страните си и топли

били са скритите  ми в облаци сълзи.

 

© Анелия Тушкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хубаво е. Хубаво пишеш
Предложения
: ??:??