14.10.2008 г., 11:56 ч.

Акростих 

  Поезия » Философска
613 0 3
 

Натежали са вече очите ни.

Есента се прокрадва в нас.

Медът намокрил устите ни.

Е, вече заместен от фас...

Обичта ни, изтекла от вените,

Бавно търси пътя назад

И лута се още във гените

Чудесният нашенски ад.

А децата ни, бедните,

Шега ли са или поглед назад?!

© Хриси Саръова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??