5.04.2012 г., 15:37 ч.

Април 

  Поезия » Пейзажна
599 0 13

 

 

           А П Р И Л

 

 

Плисна в прозорците

слънце  април.

Грее дъгата в стъклата.

Вятър танцува

моряшки кадрил.

Пее реката в душата.

 

 

Полет на дух

и на птичи крила

дръзна да смае безкрая.

Зимата гостенка

тук е била.

Спи пред вратите на рая.

 

 

 

 

 

© Мария Панайотова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??