19.11.2007 г., 19:53 ч.

Аз! 

  Поезия » Друга
636 0 3
Не съм искала да те срещам.
Не съм планувала да бъдеш до мен.
Не съм искала някога да бъда нечия,
                                  камо ли пък твоя.
Знаела съм какво е да обичаш, да мразиш, да се смееш
                                  и без теб.

Аз бях всичко - и буря, и море,

                                 и пролет, и лято,
                                 и младост, и страст,
                                 и усмивка, и слънце.

Аз бях и мрак, и тъга,
               и пъкъл, и страх.

Живях и умирах с всеки нов ден.

Бях  и нежна, и мила,
          и вярна, и зла,
бях огън - стихия,
бях дъжд и мъгла.

Аз имах и много, и малко,
                   и всичко, и нищо,
                   но нямах сърце и душа...


© Мартина Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Разкошно е!Остани такава,не се променяй,въпреки чувствата!Много силно!Поздрави!
  • Благодаря за изказаните мнения, все пак всеки има право на свое, както и на различен вкус
  • Не съм искала някога да бъда нечия,
    камо ли пък твоя.

    !!
Предложения
: ??:??