10.04.2010 г., 16:27 ч.

Аз съм тук (сонет) 

  Поезия » Друга
522 0 3

АЗ СЪМ ТУК

                                      (в памет на брат ми)

 

Защо тъгуваш, ще се видим,

такъв е ходът на живота -

щом дошли сме, ще си идем.

 

Настъпи рано моят час,

искрицата смали се и… Угасна

животът с просто име „Аз”.

Казват там, че е прекрасно.

 

Ти само изпрати ме до вратата, дето

прясна пръст след мене я затваря.

След нея почва пътят към Небето.

 

А ти се чувстваш сам и изоставен,

невярващ в друг живот и във Небето.

Пък аз съм тук, съвсем не съм си тръгнал

и пазя твоя сън и твойто щастие.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??