22.06.2017 г., 16:28 ч.

Безвъзвратно 

  Поезия
653 9 29

Отминалото

време не може да се върне

и няма порива си

вятърът да спре.

Душата,

ослепяла, не би могла да зърне

обичащото,

предано сърце.

Пропусната

възможност обратно се не дава,

а с дадената дума на мястото тежиш.

Завинаги тъгата в теб остава,

но вярваш ли във себе си,

ще полетиш.

И болката

душата прави по-корава,

а най-голяма сладост

пак може да горчи.

Любов гори,

изпаднеш ли в забрава,

но жив си ти, човече,

когато те боли!

 

Веси_Еси (Еси)

© Еси Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??