Понякога си спомням, че съм бил
последен лъч от гаснещото слънце...
в кандилото на запада - фитил,
за мрака - антрацитночерно зрънце.
...Една любов невидимо изтля -
хербарият на времето я рони.
С праха от нея вечността застла
пътека за душите ни бездомни...
© Младен Мисана Всички права запазени